Bună să vă fie inima, dragii mei!!!

După o absență neașteptat de lungă de pe micile ecrane, uite că am revenit…sper doar că nu mi-ați dat ignore de tot [a se citi pe litere i g n o r e], așteptând plictisiți să apar…sau na…probabil n-ați așteptat 😛 …dar știți cum se zice: „dacă voi nu mă vreți…țara vă cere”…hmmm…sau cum era?!!? aaa…da!! „dacă voi nu mă vreți eu vă vreu!„…ei așa și cu mine…mi-a fost dor de voi!!!

but lets not forget why we are here…

Așadar,

Lume lume…Teatrul Municipal din Baia Mare vă invită să vă jucați de-a vacanța.

[Un spectacol pe cinste de Radu Afrim, după textul lui Mihail Sebastian. Premiera reprezintă punerea în scenă a unui spectacol clasic într-o perspectivă nouă. Pentru realizarea scenografiei s-a colaborat cu arhitecții orașului. Piesa îi are în distribuție pe actorii: Matei Rotaru, Ionuț Mateescu, Ioan Codrea, Gabriela Del-Pupo și Lucian Rus.] asta au zis alții.

Vacanțaaaaa…da…cu siguranță semnificația cuvântului s-a schimbat după vizionarea piesei de teatru. Radu Afrim e pur și simplu genial. Ceea ce a pus în scenă combinat cu jocul actoricesc a făcut să iasă un spectacol pe cinste. Pe bune, merită văzut…iar dacă nu reușiți chiar Jocul de-a vacanța, încercați orice altceva regizat de el.

Ei ce să vă mai spun despre piesă!??!…nu că v-aș fi spus prea multe [devil laugh]…aaa…daa…am râs…da nu oricum…ci așa sănătos…cu lacrimi…de ce?!?!? pai uitați-vă și voi aici:

Ziceți voi că nu-i genial…de altfel, ca și restul actorilor…

Așa că vă aștept la Baia Mare…sau la Teatru să o admirați pe „Madam Vintilă” și să ne jucăm de-a vacanța! 😛

thats it folks for today…

V-am tzucat!

xxx

P.S. pentru o descriere mult mai bună luați de citiți de-aci :P…cineva parcă își face întotdeauna treaba mai bine decât mine 😛

Reclame